Kuka?

Toimittaja ja tietokirjailija Mikael Brunila työskentelee projektiavustajana Helsingin yliopistolla. Hän on julkaissut kirjat Muutaman töhryn tähden (2011) ja Äärioikeisto Suomessa (2012) sekä toimittanut kirjoituskokoelman Verkko Suljettu (2014). Brunila on työskennellyt Hufvudstadsbladetin ja Taloussanomien toimittajana. Hänen juttujaan ovat julkaisseet muun muassa Suomen Kuvalehti, EuObserver, Magasinet Arena ja NyTid.

Toimittaja, valokuvaaja, tietokirjailija ja väitöskirjatutkija Kukka Ranta on kiinnostunut tutkimaan muun muassa rakenteellisen köyhyyden ja eriarvoisuuden syitä, sekä liikakalastuksen seurauksia. Hänen kirjoituksiaan on julkaistu mm. Suomen Kuvalehdessä, Imagessa ja Long Playssa. Ranta on julkaissut palkitun Kalavale – tyhjenevä meri ja ihmiset sen rannalla -tietokirjan (2012) ja Muutaman töhryn tähden -kirjan (2011).

Toimittaja, tietokirjailija ja freelance-tutkija Pontus Purokuru kirjoittaa muun muassa mediakritiikistä, taloudesta, tunteista ja työstä sekä pitää blogia Kansan Uutisissa. Hän on kirjoittanut kirjan Luokkavallan vahtikoirat – Miten suomalaiset toimittajat auttavat eliittiä pysymään eliittinä.

Freelance-toimittaja Veikka Lahtinen kirjoittaa parhaillaan muun muassa äärioikeistoa käsittelevää blogia, jolla on keskimäärin yli 10 000 lukijaa viikossa.