Olli Immonen oli asema-aukion pahoinpitelijän kaveri

Olli Immonen (PS) on ainakin ollut asema-aukion pahoinpitelystä epäiltyn Jesse Eppu Oskari Torniaisen Facebook-ystävä.
Olli Immonen (PS) on ainakin ollut asema-aukion pahoinpitelystä epäiltyn Jesse Eppu Oskari Torniaisen Facebook-ystävä.

Helsingin Sanomissa on tänään hyvä juttu Suomen vastarintaliikkeen yhteyksistä perussuomalaisiin. Jutussa etualalle nousee syystäkin Olli Immonen. Yksi olennainen yksityiskohta kuitenkin jää puuttumaan. Kuten Kaivurin Mikael Brunila viime vuonna kirjoitti, niin Immonen on ainakin ollut monen vastarintaliikkeen keskeisen aktivistin Facebook-ystävä. Yksi näistä on Jimi Karttusen kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä epäilty Jesse Eppu Oskari Torniainen.

Kuten Brunilan alkuperäisessä blogauksessa korostettiin, niin on “periaatteessa ongelmallista asettaa ihmisiä tuomiolle heidän some-suhteidensa perusteella. Immosella on yli 4000 ystävää Facebookissa ja on selvää, ettei hän voi olla heistä kaikista täysin perillä”. Immonen on kuitenkin itse korostanut hyväksyvänsä uusia Facebook-ystäviä sitä mukaan kuin hän on arvioinut heidät “asiallisiksi”. Ottaen huomioon HS:n koosteessa korostuneet lukuisat yhteydet Immosen ja SVL:n sekä Torniaisen välillä, Facebook-ystävyys näyttäytyy normaalia raskauttavammalta.

Mitä johtopäätöksiä perussuomalaiset johto siis aikoo vetää tästä ja Immosen muista yhteyksistä uusnatseihin? Sallivatko perussuomalaiset Immosen yhä vaikuttaa riveissään ja jos sallivat niin suostuvatko muut puolueet tosiaan toimimaan yhteistyössä heidän kanssaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *